Gölhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://golhisarmtal.meb.k12.tr
Adres : Horzum Mah. Necmettin Erbakan Cad. No 4 15400/GÖLHİSAR/BURDUR
VİZYON : SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN ÇEŞİTLİ ALANLARDA İHTİYAÇ DUYDUĞU ARA ELEMANLARI YETİŞTİREN, BUNUN YANINDA BİR ÜST YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İÇİN ÖĞRENCİLERİNİ HAZIRLAYAN BÜTÜN ÇALIŞMALARININ ODAK NOKTASINDA ÖĞRENCİLERİ OLAN, ETKİLİ VE NİTELİKLİ BİR OKUL KİMLİĞİNE SAHİP OLMAK.
MİSYON : TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA, YETERLİ MESLEKİ DONANIMA SAHİP SAĞLIK PERSONELİ YETİŞTİRMEK
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Gündüzlü Tam Gün
Saatler : Başlama: 08:10 Bitiş: 17:30
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuz Taşıma merkezi okul olup 8 hattan öğrenci taşıması yapılmaktadır.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Gölhisar Burdur ilinin Güney – Batısında Akdeniz Bölgesinin en son uzantısını teşkil eder. Yüzölçümü 57.582 Hektar olup, denizden yüksekliği (Rakımı) 945 metredir.İlçenin Güney ve Batısı ormanlarla kaplıdır. Başlıca dağları Koçaş ve Çakmak dağlarıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl: 107 Km. İlçe: 0 Km
Kontenjan Bilgileri : 9.sınıf 6 kontenjan 10. sınıf 8 kontenjan 11. sınıf 24 kontenjan 12. sınıf 3 kontenjan
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler : Okul Kız Voleybol takımı Okul erkek voleybol Takımı Okul erkek futsal takımı
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 Tübitak 2204 A projeleri Beste Projesi Çedes Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-Twinnig projesi Erasmus Öğrenci staj hareketliliği projesi